Dayınlar İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize; sadece öğreten değil, onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, Öğrencilerimizin kalite düzeyi ile beraber yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli model bir eğitim öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda kendisine güvenen, ülkesine karşı sorumlu, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, dürüst, hoşgörülü, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyiyle sınırlandırmayan, milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 Başlama 15:05 Bitiş
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Satranç turnuvasına katıldık.İlkokullar arası futbol turnuvasında ilçe 2. olduk.
Bilimsel Etkinlikler: Yüksekokul öğrencileri tarafından okulumuzda etkinlikler düzenlendi.
Proje Çalışmaları: Okuma projemiz var.Kütahya Eğitim ve Gelişim projesine (EGEP) katılım sağlıyoruz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: Okulumuz Gediz İmam Hatip Lisesi ile birlikte aynı binayı tahsisli olarak eğitim öğretim hizmetini yürütmektedir.

WEB - https://dayinlarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Dayınlar Mah. Mehmet Emin Alanyalı Cadde No 5 Pk43600 Gediz/Kütahya

Yerleşim Yeri - Merkez

Adres - Dayınlar Mah. Mehmet Emin Alanyalı Cadde No 5 Pk43600 Gediz/Kütahya

Ulaşım Okula Gediz Meslek Yüksek Okulu ve Eskigediz Halk Minibüsleri ile veya yürüyerek ulaşabilirsiniz.Okulumuz eğitim öğretim faaliyetlerine Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi 3. katında devam etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine Uzaklık 90 Km İlçe Merkezine uzaklık 1 km mesafededir.